Vuur&Passie Catering op locatie

Samen maken we jouw feestje legendarisch lekker.

Waarom kiezen voor Vuur&Passie Catering?

Catering verzorgen is een feest op zich, maar het is natuurlijk letterlijk en figuurlijk jouw feestje! Daarom kijk ik samen met mijn gasten naar hun wensen, smaak en het budget.

Mijn doel is altijd jouw eet-moment zo uniek en speciaal mogelijk te maken. Dit doe ik door te werken met goede, eerlijke producten. Het is immers jouw dag en dat proef je aan alles! Persoonlijke catering is het doel, je weet immers zelf wat je lekker vind. Uiteraard kan ik je helpen bij het definiëren van je smaak en bedenken we samen je menu.

Ik streef er naar om met behulp van mijn sfeervolle buitenkeuken jouw feestje of diner tot een unieke ervaring te maken.

Voorbeeldje: Walking dinner op locatie

- Warm gerookte zalm op een bedje van Frisée-sla, geserveerd met een tomaten Bruchetta

- Vuur&Passie's Legendary Ribfingers. Langzaam gegaarde ribfingers van de smoker, het beste van Spareribs maar dan zonder te kluiven! 

- The Bigboy Burger! 100% Angus burger, zoals het hoort, geserveerd op en zacht broodje met bacon, cheddar, rode ui en tomaat. 

- Vuur&Passie's Signature Hotwings! Geserveerd met huisgemaakte knoflooksaus en rauwkost. 

-Homemade Cheesecake, geserveerd met verse bosvruchten en eetbare bloemen. 

Nu hoor ik je denken: kost dat? Dat is helemaal afhankelijk van hoeveel gasten je hebt en de dagprijzen bij mijn leveranciers. Stuur me een berichtje dan maak ik een passende offerte!

Delicious@home

Zin in een lekker diner met je vrienden of familie, maar geen zin om de hele avond in de keuken te staan en voor het slapen gaan ook nog de afwas te doen? Waarom zou je als je ook een privé chef in kunt zetten! Ik kom graag voor je koken! Samen kijken we naar je wensen en zorgen we dat jouw gasten een unieke avond tegemoet gaan. Geloof me, het is heerlijk om zelf lekker aan tafel te zitten en iemand voor je te laten zorgen! Afsluitend ruim ik alles weer op en kun jij lekker natafelen.

Organiseer je een BBQ maar heb je geen zin in het organisatorische gedoe? Ik doe het graag! Niet alleen serveer ik gerechten die zo lekker zijn dat je je vingers er bij op wilt eten, ik kan je garanderen dat je gasten niet weten wat ze meemaken.

Honger? Klik hier om met mij in contact te komen!