Over mij

Hoi! Ik ben Jip en ik word blij van lekker eten en mensen gelukkig maken. 
Onlangs heb ik besloten om van mijn jarenlange culinaire ervaring en uitgesproken passie voor lekker eten mijn werk te maken, Vuur&Passie werd geboren. 

Door de jaren heen heb ik in verschillende soorten keukens gewerkt, ervaring opgedaan in verschillende keukenstijlen en smaken. De rode draad door al deze ervaringen: er is niets mooiers dan voldane gezichten van mensen na een heerlijke maaltijd. De cateringwereld springt er qua lol met kop en schouders boven uit. Mensen die een cateraar inhuren om bij hen thuis te koken willen iets bijzonders en dat begrijp ik.


Eten staat centraal in ons leven. Bij feestjes eten we taart, als we iets bereiken gaan we uit eten of belonen we onszelf met iets lekkers. Wat is er nu lekkerder dan dit uit handen geven? Hier kan ik je bij helpen, en omdat ik alleen werk hoeft dat niet eens ontzettend duur te zijn. Of je nu iemand zoekt om in jouw keuken te koken voor jou en je gasten, of mij en mijn buitenkeuken in wilt zetten op jouw feestje of evenement, samen maken we er wat moois van!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Klik hier en kom met mij in contact!

Projecten op locatie

Kiplollies!

Kiplollies zijn een klassieker en mogen op jouw feestje eigenlijk niet ontbreken. Door de 'lollies' langzaam te garen en daarna, ingesmeerd met BBQ saus kort af te grillen, krijg je een lekker plakkerig effect. Om je vingers bij af te likken! 

Warm gerookte zalm

Een van mijn specialiteiten is het warm roken van zalm. Door de lage temperatuur van de rook blijft de zalm lekker zacht maar heeft hij wel die unieke rooksmaak, super lekker!

Tomahawk steaks

Welke man wordt er niet blij van, grote stukken vlees! Deze tomahwaks heb ik langzaam gegaard op een indirect houtskoolvuur, heerlijk mals en super van smaak! Alleen een beetje peper en zout er op en grillen maar!